2018. július
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes program megtekintése ›

Az Ipolyvidéki Erdészek Egymásért Alapítvány

Tisztelt Látogató!

Az „Ipolyvidéki Erdészek Egymásért” Alapítványt az Ipoly Erdő Zrt. 2001-ben hozta létre szociális tevékenység, családsegítés, hátrányos helyzetű hozzátartozók társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, idősek gondozása érdekében, amely különösen az elhunyt, vagy súlyos egészségkárosodást szenvedett erdészeknek és a társaság egyéb dolgozóinak, gyermekeinek pártfogásában, esélyegyenlőségük megteremtésében, anyagi helyzetük javításában való részvételt jelent.

Az Alapítvány tevékenységi köre 2008. január 1-től az alábbiakkal bővült:

Kulturális örökség megóvása, műemlékvédelem, valamint a nevelés, oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés tevékenységek.

A fenti tevékenységeket az Alapítvány elsősorban az Alapító tulajdonában és vagyonkezelésében lévő kisvasutak közlekedéstörténeti múltjának megőrzése, ápolása, a KSH által a szolgáltatások jegyzékében 60.10.11 számon jelölt „Vasúti szállítási tevékenység” a helyi közforgalmat ellátó kemencei és királyréti erdei múzeum és kisvasút működtetése, a múzeum vasút, vasúti pálya és tartozékai működtetése, felújítása, valamint a kisvasúthoz kapcsolódó természet- és környezetvédelmi ismeretterjesztés elősegítése, a társadalmi kapcsolatok ápolásával, a tömegtájékoztatási eszközök felhasználásával.

Céljaink finanszírozása egyrészt az Alapítvány vagyonából és annak hozadékából, másrészt az alapítvány részére juttatott adományokból lehetséges.

A törvényi előírások értelmében az Alapítvány először 2005. évben fogadhatta a magánszemélyek személyi jövedelemadójának 1 %-át, amely évről-évre hozzájárul az alapítványi vagyon gyarapításához.

Amennyiben lehetősége van, és munkánkat támogatásra méltónak érzi, kérjük személyi jövedelemadójának 1%-át ajánlja fel Alapítványunknak.

A mellékelt rendelkező nyilatkozatot zárt postai borítékba kell elhelyezni.

Fontos, hogy a magánszemély a rendelkező nyilatkozatra saját azonosító adatait ne írja rá, a borítékon viszont saját nevét, lakcímét és adóazonosító jelét is (adókártyán lévő szám) tüntesse fel. A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó lezárt borítékot az adóbevallás borítékjában kell elhelyezni.

Szíves támogatását előre is köszönjük.                                            

                                                             Tisztelettel:

                                                                                                                                  Kéri László, a Kuratórium elnöke

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE